Αρχική ΠΑΡΚΕΤΑ

Ένα μοναδικό δείγμα των πιο εξαίσιων ξύλων στον κόσμο

Σίγουρα θα μπορέσετε  να βρείτε ένα εκπληκτικό παρκέτο από την ευρεία ποικιλία της συλλογής Parla.
Η συλλογή της Parla αποτελείται από:
•    Παραδοσιακά τρισάνιδα παρκέτα
•    Εντυπωσιακά μονοσάνιδα παρκέτα
•    Μοντέρνα Tone Collection παρκέτα (μοντέρνα τονισμένα παρκέτα)
•    Συναρπαστικά παρκέτα Natural Collection (παρκέτα σε φυσικές αποχρώσεις)

Αυθεντικότητα που την βλέπετε και την αισθάνεστε

Όλα τα συστατικά των σανίδων των παρκέτων της Parla είναι από πραγματικό ξύλο. Η κάθε σανίδα αποτελείται από τρία αμοιβαία υποστηριζόμενα στρώματα, σχεδιασμένα να δημιουργούν μια εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή  και ταυτόχρονα να αντισταθμίζουν την στρέβλωση.
Το επιφανειακό στρώμα είναι φτιαγμένο από σκληρό ξύλο και η διάρκεια ζωής του εξαρτάται από την αντοχή των συστατικών του. Το μεσαίο και το κατώτατο στρώμα είναι φτιαγμένα από διαλεγμένη Νορβηγική μαλακή ξυλεία.
Η φορά των ινών του ξύλου στο μεσαίο στρώμα των παρκέτων της Parla είναι κάθετη, με αποτέλεσμα να βελτιώνει την αντοχή του παρκέτου και να αποφεύγονται διασταλτικές αλλαγές (shape changes). Τα με μεγάλη επιδεξιότητα φτιαγμένα παρκέτα της δεν σκεβρώνουν, ούτε λυγίζουν και παραμένουν σε άριστη κατάσταση ακόμα και μετά από πολλά χρόνια.

Η επιλογή ενός συνειδητά ποιοτικού διακοσμητή εσωτερικών χώρων

Τα παρκέτα της Parla είναι υψηλής ποιότητας Φινλανδικά δάπεδα, γεγονός που αποτελεί τον κυριότερο λόγο που η Parla χαίρει διεθνούς εκτίμησης. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων είναι αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας των πρώτων υλών και της πολυετούς εμπειρίας.

Η επιλογή ενός παρατηρητικού διακοσμητή εσωτερικών χώρων

Κατά την διάρκεια κατασκευής των παρκέτων της Parla, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται τόσο στη φιλικότητα των πρώτων υλών προς το περιβάλλον, όσο και στην διαδικασία κατασκευής τους. Οι πρώτες ύλες αγοράζονται από έμπιστους προμηθευτές  με τους οποίους έχουμε δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις και που εκείνοι από την δική τους μεριά είναι δεσμευμένοι στην αρχή της αειφόρου ανάπτυξης. Αυτό αποτελεί εγγύηση ότι τα υλικά προέρχονται από δάση, που η διαχείρησή τους γίνεται σύμφωνα με τις υγιείς αρχές της δασοκομίας
Οι κόλλες, τα βερνίκια και τα έλαια είναι σύμφωνα με τους αυστηρότερους ευρωπαϊκούς κανόνες, όπως ισχύει και για την κατασκευή. Αυτό λοιπόν, έχει σαν αποτέλεσμα η Parla να βραβευτεί με το Δίπλωμα – Μ1.

 

Parla Hellas

Θέλετε να γίνετε αντιπρόσωπος των δαπέδων Parla;

Κατεβάστε την αίτηση και συμπληρώστε την

στην συνέχεια κάντε αποστολή στο fax: 2118505016


 

 

Πληροφορίες

Η Parla Ελλας είναι επίσημος αντιπρόσωπος του εργοστασίου www.parla.fi και δίνει γραπτή εγγύηση 25 χρόνια για τα δάπεδα Parla Φιλανδίας.

Youtube

Επικοινωνία

Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες , τόσο για τα προιόντα όσο και για εμάς στο διαδίκτυακό μας τόπο , αλλά μερικές φορές αυτό δεν είναι αρκετό. Οι εργαζόμενοι της Parla στην χώρα σας είναι πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα δάπεδα Parla ή να σας δώσουμε έναν έμπορο της περιοχής, καθώς και απορίες σχετικά με την τοποθέτηση μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 2106198008

WWW.PARKETA.GR

 

1002.jpg - 20.37 Kb